首页 课件 论文 试卷 教案 范文 作文 试题 动画 地图  
 
首页 语文试卷 数学试卷 英语试卷 化学试卷 物理试卷 生物试卷 历史试卷 政治试卷 地理试卷 中考高考 计算机试题 会计试题 医学试题 中考试题
您当前的位置:课件之家 -> 英语试卷 -> 考试内容

04-05年下学期七年级期末测试英语(人教新目标) —— 初一英语试题

作者:佚名  来源:不详  发布时间:2006-6-6 21:51:06  发布人:chjchjchj

期末测试
 
听力部分(25分)
一、单句理解,根据你所听到的内容,选择正确的答语(5分)
1. Where’s the bank?
A.Yes,it’s over there.   
B.It’s in our school.    
C.It’s next to the post office.
答案:C
2. Are pandas from Japan?
A.Yes,they are.
B.No,they aren’t.
C.They’re from China.
答案:B
3. What size bowl of noodles would you like?
A.I’d like a large bowl of noodles.
B.I’d like noodles with beef.
C.I’d like potato in it.
答案:A
4. What does she do?
A.She is watching TV.
B.She is a nurse.
C.She does her housework.
答案:B
5. How was Tony’s weekend?
A.He was OK.
B.He wasn’t very good.
C.It was pretty good.
答案:C
二、单句理解,找出与你所听到的句子意义相近或相同的选项(10分)
1. How did she spend her weekend?
A.Where was she over the weekend?
B.What did she do over the weekend?
C.She did her housework.
答案:B
2. Judy sits in front of John.
A.Judy sits next to John.
B.Judy sits before John.
C.Judy sits behind John.
答案:B
3. He looks like his mother.
A.He likes his mother.
B.His mother likes him.
C.He is like his mother.
答案:C
4. Mary changed her hair and clothes.
A.Mary has new clothes.
B.Mary has a new look.
C.Mary washed her hair.
答案:B
5. Mr Hu teaches us English.
A.Mr Hu is English.
B.Mr Hu can’t speak Chinese.
C.My English teacher is Mr Hu.
答案:C
三、对话理解,根据对话及问题,找出回答问题的正确答案(10分)
1. W:I’m from Canada.What about you,Tim?
M:I’m from America.
Q:Where does Tim come from?
A.Canada.
B.America.
C.Australia.
答案:B
2. M:Judy,Are you watching TV?
W:No,I’m doing my homework.
Q:What is Judy doing now?
A.She is watching TV.
B.She is doing her housework.
C.She is doing her homework.
答案:C
3. W:Excuse me.Is there a bus station here?
M:Yes.It’s over there.
W:Thank you.
Q:Where does the woman want to go?
A.She wants to go to a police station.
B.She wants to go to a bus station.
C.She wants to go there.
答案:B
4. M:Can I help you?
W:I’d like a coat,please.
Q:Where are they?
A.In a restaurant.
B.At a clothes store.
C.At home.
答案:B
5. W:Is Jeff a teacher?
M:No,he’s a doctor.
Q:What does Jeff do?
A.He is a teacher.
B.He’s a doctor.
C.He’s a reporter.
答案:B
笔试部分(75分)
一、根据句意及首字母提示填词(10分)
1.I love dumplings.They’re d   .
答案:delicious
2.The sports show is boring.I can’t s    it.
答案:stand
3.They have to wear a u    to work.
答案:uniform
4.It’s w    outside.Put on your warm coat.
答案:windy
5.Many people like wearing sunglass.It’s p   .
答案:popular
6.He is from Canada.He speaks English and F   .
答案:French
7.My daughter has an o    personality.
答案:outgoing
8.—What’s the w   like?
—It’s snowy.
答案:weather
9.How did you s    your summer holiday?
答案:spend
10.Don’t go out at night.It’s d   .
答案:dangerous
二、单项选择(15分)
1.Can Jim _______ Latin?
A.say               B.speaks        C.speak         D.talk
答案:C
2.Here is _______ action movie.
A.a                              B.the                            C./                               D.an
答案:D
3.Mr Green teaches _______ physics.
A.our                           B.my                            C.us                             D.his
答案:C
4.Did you finish _______?
A.clean                         B.cleaning                     C.to clean                     D.cleaned
答案:B
5.Thank you _______ your kind help.
A.for                            B.of                             C.to                             D.on
答案:A
6.Here _______ some flowers _______ my teacher.
A.is;for                        B.are;to                        C.are;for                      D.is;of
答案:C
7.He often goes to the library _______ vacation.
A.in                             B.at                              C.for                            D.on
答案:D
8.There is a letter _______ Jim _______ Li Lei.
A.from;to        &nb
[] [返回上一页] [打 印] [收 藏]
∷相关考试评论∷    (评论内容只代表网友观点,与本站立场无关!) [更多评论...]
考试搜索
 

   
栏目导航
|语文试卷 |数学试卷 |英语试卷
|化学试卷 |物理试卷 |生物试卷
|历史试卷 |政治试卷 |地理试卷
|中考高考 |计算机试题 |会计试题
|医学试题
热门考试
· 高一英语试题 —— 高一英语试题
· 初一英语试题 —— 初一英语试题
· 初一下学期期末测试题 —— 初
· 高一英语试题 —— 高一英语试题
· 七年级英语期中测试题 —— 初一
· 2008——2009学年 上学期 八年级
· 七年级第三学月英语考试题 ——
· 期中测试 —— 初二英语试题
· 初一英语下册期中系统复习
· 初中三年级英语练习 —— 初三英
· 高二英语试题 —— 高二英语试题
· 非谓语动词练习 —— 高一英语试
最新考试
· 小学英语新标准期末试卷
· 小学英语新标准期末试卷
· 小学英语新标准5年级期末卷
· 2008——2009学年 上学期 八年级
· 非谓语动词练习 —— 高一英语试
· 2005年高考英语仿真模拟试题 —
· China lies —— 高一英语试题
· unit 21Body —— 高一英语试题
· 高二英语试题 —— 高二英语试题
· 英语翻译习题 —— 高考英语试题
· Unit 20Humour —— 高一英语试
· 英语 —— 高二英语试题
相关考试
· 2004年护士执业考试试卷附参考
· 2004年度全国经济专业技术资格
· 2004年度全国经济专业技术资格
· 2004年度全国经济专业技术资格
· 2004经济基础知识模拟试题(中
· 经济师考试2004年中级经济基础
· 经济师考试2004年经济基础知识
· 2004年度全国经济专业技术资格
· 经济师考试2004年中级经济基础
· 2004年度全国经济专业技术资格
· 2004年度全国经济专业技术资格
· 2004年经济师经济基础考试试卷
· 2004年度全国经济专业技术资格
· 经济师考试2004年经济基础初级
· 2004年经济师《建筑经济知识与
关于本站 - 网站帮助 - 广告合作 - 下载声明 - 友情连接 - 网站地图 - 发布课件 - 网站留言
课件之家
Copyright © 2006-2012 kejianhome.com. All Rights Reserved .
  Email:kejianhome#163.com